Tréningek

CÉGEKNEK AJÁNLOM ALÁBBI TRÉNINGJEIMET:

Szervezetfejlesztésre: e program keretében az igénylő cég „teljes átvilágítása” történik meg működési szinten. Ezáltal feltárjuk a problémákat, nehézségeket közösen, majd egy mindenki által elfogadott stratégia alapján „újjá építjük” az adott céget.

Csapatépítő tréning: egy munkaközösség – legyen az kicsi v. nagy – akkor tud kellően hatékony lenni, ha „egyként” tudnak gondolkodni, össze tudnak dolgozni. Ebben segít ez a tréning.

Kommunikációs tréning: alapvető problémát szokott okozni a nem megfelelő kommunikáció. Időnként meg kell tanulnunk egyértelműen, de közben nem megbántva kommunikálni a főnök felé, a kollégák felé, a beosztott felé, és így tovább. Úgy tűnik, hogy ez még gyakran problémát okoz, sok esetben nem tud megfelelően működni. E célból lehet hasznos egy kommunikációs tréning, ahol a munkatársak elsajátíthatják a megfelelő és hatékony kommunikáció lényegét, ezáltal közlésük egyértelművé válik.

Konfliktuskezelő tréning: a stresszes mindennapjainkban a konfliktusok is jelen vannak. Többnyire kellemetlen helyzetet tud teremteni, de igyekszem megmutatni a tréningjeimen, hogy pozitív hozadéka is lehet egy konfliktusnak, jól is ki lehet jönni belőle. Illetve amiből még sem, azt milyen eszközökkel és hogyan lehet adekvátan kezelni.

Hatékonyság növelő tréning: azt gondolom minden munkáltató „álma” a határozott, magabiztos és hatékony munkaerő. A hatékonyság nem csak munka szempontjából lehet hasznos, de a magánéletben is, és nem csak munkavállalóként, hanem munkáltatóként, vezetőként is erény lehet.

Motivációs tréning: a termelékenység minden munkahelyen – a hatékonyság mellett – jelentős súlyozottsággal bír. Fontos, hogy ezt olyan eszközökkel érjük el, ami a munkavállaló számára nem megterhelő, nem kínos, nem kényszer. Elsősorban belső késztetése legyen a termelésre. Ennek kialakulásához nyújtok eszközöket.

Burn out tréning: előfordulhat, hogy egy adott területen pl. már olyan régóta dolgozik a munkavállaló, hogy már rutinszerűen teszi a dolgát, mint egy „robot”, s azt már el is felejtette milyen az, amikor megdicsérik, jutalmazzák a jól végzett munkájáért. Ilyenkor fordul elő, hogy a munkavállaló „kiég”. Ennek elkerülése – (Burn out prevenciós tréning), illetve megszűntetése érdekében lehet hasznos egy ilyen tréning.